Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J12a83r78a 38R97a88n68k

19. 6. 2016 3:44

Mate smulu, Saturday Night life z nej zadnou hvezdu neudelala, byl podprumerny a veskere "late night talkshow" se od nej distancuji jiz delsi dobu a nezalezi na tom, co si kdo mysli, musite denne sledovat CNN, CBC, BBC a obcas i dalsi, abyste si udelal skutecny nazor a to, jak ho Bill Maher predstavuje je nejrealistictejsi.

Je to klaun a jeste spatny;-)

0 0
možnosti
JR

J82a41n 68R93á55ž

18. 6. 2016 17:08

K těm preferencím:

Můj americký přítel, žije v Kalifornii a jako většina jeho levicově orientovaných přátel, vždy volil demokraty. Po odpadnutí Sanderse se rozhodli volit Trumpa, neb ho pro vývoj v USA považují za menší zlo, než Hillary Clinton. Té vyčítají bytostní spolčení s finančním a korporátním establishmentem, nazývají ji politickým dinosaurem a říkají, že je největší pokrytec, který kdy na prezidenta kandidoval.

Jinými slovy: Maji-,li si už vybrat ze dvou špatných variant, tak volí tu, kterou považuji za méně špatnou bez ohledu na stranickou příslušnost.

K takové volbě jsme byli v podstatě přinuceni i my. Oba naši prezidentští kandidáti byli pro mnohé voliče špatnými kandidáty a zvítězil ten, kterého většina těch, kdo k volbám šel, považoval za menší zlo, i když ten poražený měl obrovskou mediální podporu a předvolební průzkumy ho favorizovaly.

5 0
možnosti
ZH

Úplně stejně to bylo před časem v reportáži ve Spieglu. Trump je sice magor, a nikdo neví co udělá, všichni ale už vědí, co dokáže klan Clinton. Némlich uvrhnout celý svět do hospodářské krize.

3 0
možnosti
JS

Zkrátka Trump je americký Babiš. Takové lidi politici v politice nesnášejí.

0 0
možnosti
Foto

Mírně favorizují? Vážený pane, Clinton v průzkumech vede poměrně jednoznačně. Je to sice nedobrá prognóza, vědět že presidentem bude asi zrovna ona ale je to pořád lepší varianta než Trump.

3 2
možnosti
Foto

Souhlasím, H.Clinton je rozhodně menší zlo. Ale když koukám na přehled průzkumů http://www.realclearpolitics.com/epolls/latest_polls/pres_general/ nepřijde mi, že by její vedení bylo až tak jednoznačné... Plus tady https://www.theguardian.com/us-news/2016/may/23/donald-trump-poll-hillary-clinton-presidential-election-2016 má Trump víc...

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS