Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Vždy si kladu otázku, zda návštěvníka, který vstoupí do otevřených dveří mého bytu a vyfotografuje si jej s případným nepořádkemj, případně foto vyvěsí na Facebooku, je možné považovat za zloděje? A je ho možné považovat za zloděje, pokud tak učiní přes okno?

1 0
možnosti
Foto

Trump je krátka kříženec dědy vševěda se supermanem šlehnutý obstarožným Kenem úspěšným zlatokopem a neúnavným kovbojem-typický produkt své země a své doby

0 0
možnosti
ZJ

A koho, jste křížencem Vy?

1 0
možnosti
JN

J47i81ř10í 73N28o68s26e78k

3. 1. 2017 11:25

Budete to vydávat za hoax a fake news, ale celou věčnost se hackují USA s Ruskem navzájem, nemají si co vyčítat.

Kompromitující maily nebyly hacking, ale leaking - a postarali se o ně jednak insideři ze CIA a Demokratické strany, který už Clintonismus lezl krkem, jednak John Podesta sám na sociální sítě prozradil, že ztratil chytrý mobil. Pak už z něho stačilo jen vytáhnout heslo - což oficiálně, po poradě s IT, prozradil tím, že poslechl výzvu ke změně hesla.

Tohle ale najdete nejen na konspiračních serverech, jen CNN o tom nepíše. Takže Trump může skutečně vědět něco navíc - zřejmě ho zkontaktovali oni insideři. Dávalo by to smysl.

Volby to myslím neovlivnilo, Clintonová vlastně nevedla kampaň, ale vybírala peníze. Pokud se ovšem Putinovi povedlo zmanipulovat 60 milionů amerických voličů, pak je buď moc dobrej, nebo jsou Američani moc hloupí.

Podle mě neplatí ani jedno.

Naštvaní voliči jsou silný a nemanipulovatelný faktor.

5 0
možnosti
ZJ

Zatím to vypadá, že souboj ruský mužík s počítadlem versus Silicon Valey vyhrává kuličkové počítadlo. Tedy alespoň u Obamy, Štětiny, Gabala a jejích part.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS